Bel 0031-24-3296116|Klant worden|Inloggen|
Ergo2Work biedt zakelijke klanten een aantal aantrekkelijke voorwaarden:

✓ Op rekening bestellen
Wij bieden bedrijven de mogelijk om op rekening te bestellen. U hoeft dus niet direct te betalen, maar binnen 14 dagen na het verzenden van uw bestelling. Bij een bestelling boven een bedrag van €1000,- vragen wij u wel de helft vooruit te betalen. Het resterende bedrag dient u binnen 14 dagen na de factuurdatum te betalen.

✓ Projectinrichting en advies op maat
Zoekt u net even iets anders of wilt u een compleet inrichtingsvoorstel op maat? Wij denken graag met u mee en adviseren u over een passende oplossing.

✓ Aantrekkelijke prijs bij grote aantallen
Indien u interesse heeft in grote aantallen, kunt u bij ons een speciale prijs opvragen. Wij sturen u doorgaans dezelfde dag nog een offerte.

✓ Dealer worden
Het assortiment van Ergo2Work is ook voor u als dealer verkrijgbaar. Heeft u als dealer of projectinrichter interesse in de ergonomische producten van Ergo2Work? Stuur dan een mail naar info@ergo2work.be, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

✓Installatie
Bij de aanschaf van bepaalde producten, zoals complete zit/sta werkplekken, is het mogelijk om Ergo2Work in te schakelen voor de installatie. In sommige gevallen is dit zelfs gratis. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Meeprofiteren van deze voordelen?
Bel voor meer informatie naar 0031-24-3296116 of mail naar info@ergo2work.be.