Over Ergo2Work

Specialist in ergonomische producten, verkoop in heel Europa!

Ergo2Work biedt een breed assortiment aan ergonomische computerwerkplekproducten om uw werkhouding te verbeteren. Met deze producten kunt u comfortabel, efficiënt en gezond werken. Ons assortiment omvat ergonomische toetsenborden, ergonomische muizen, monitorarmen, laptopstandaards, zit/sta werkplekken, documenthouders en voetsteunen.

We zijn al meer dan 20 jaar op de markt en zijn een begrip in de ergonomie-industrie. Dankzij onze jarenlange ervaring met ergonomische producten kunnen wij u deskundig adviseren. Ons team staat de hele dag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Wij leveren ergonomische producten aan zowel bedrijven als particulieren in heel Europa. Voor grotere projecten bieden wij maatwerk.

Ergo2Work staat garant voor een snelle levertijd, hoge kwaliteit en uitstekende service. Wij vinden het belangrijk dat de producten voldoen aan de eisen van de klant en dat klachten daadwerkelijk worden voorkomen of opgelost. Aangezien ieder mens uniek is, bieden wij de mogelijkheid om producten vrijblijvend uit te proberen.

We hebben vestigingen in Nijmegen, Kranenburg en Estepona. In Nijmegen is onze showroom gevestigd, waar u onze producten kunt testen en advies kunt krijgen van een van onze medewerkers.

RSI-klachten

Steeds meer mensen werken achter de computer. Langdurig beeldschermwerk in een rigide houding is de belangrijkste oorzaak van RSI-klachten. RSI is een verzamelnaam voor klachten aan hand, arm, schouder, nek en rug. Dit kan worden voorkomen door te zorgen voor voldoende beweging en een goede werkhouding. Daarnaast is het belangrijk om de werkplek uit te rusten met de juiste producten die bijdragen aan een ergonomische en comfortabele werkhouding.

Door kleine aanpassingen te doen op de werkvloer kunnen RSI-klachten eenvoudig worden voorkomen of verminderd. Ergo2Work ondersteunt u graag bij het inrichten van een gezonde en comfortabele werkplek.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Milieuvriendelijkheid vinden wij erg belangrijk. We gebruiken voornamelijk gerecyclede verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Dit kan bijvoorbeeld verpakking zijn voor leveringen die we zelf hebben ontvangen of voor retouren. Zo gebruiken we niet alleen meerdere keren dezelfde verpakking, maar minimaliseren we ook de aanschaf van nieuwe verpakkingen, wat een CO2-besparing oplevert. Daarnaast steunen we regelmatig goede doelen zoals KiKa en Cliniclowns.

Bij de selectie van onze partners besteden we ook aandacht aan maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo heeft pakketdienst GLS het programma ‘Think Green’, waarin ze hun processen verantwoord inrichten.

Partnerschappen

Ergo2Work heeft nauwe samenwerkingsverbanden met verschillende organisaties en experts. We hechten er veel waarde aan om onszelf continu te ontwikkelen door kennis en expertise te delen. Op deze manier kunnen wij onze klanten te allen tijde optimaal van dienst zijn.