Over Ergo2Work

Welkom bij Ergo2Work BV, dé specialist in ergonomische producten, met verkoop in heel Europa!

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan ergonomische producten voor computerwerkplekken, waarmee je jouw werkhouding kunt verbeteren. Onze producten, zoals ergonomische toetsenborden, muizen, monitorarmen, laptopstandaards, zit/sta werkplekken, documenthouders en voetsteunen, stellen jou in staat om comfortabel, efficiënt en gezond te werken.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de ergonomie-industrie staan wij klaar om jou deskundig advies te bieden. Ons team staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor jouw behoeften.

Of je nu een bedrijf bent of een particuliere klant, wij leveren onze ergonomische producten door heel Europa. Voor grotere projecten bieden wij maatwerkoplossingen aan.

Wij streven naar een snelle levering, hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop, daarom bieden wij de mogelijkheid om onze producten vrijblijvend uit te proberen.

Je kunt ons vinden op verschillende locaties, waaronder Nijmegen, Kranenburg en Estepona. In onze showroom in Nijmegen kun je onze producten testen en persoonlijk advies krijgen van onze medewerkers.

RSI-klachten zijn een groeiend probleem onder mensen die langdurig achter een computer werken. Bij Ergo2Work begrijpen we het belang van een ergonomische werkomgeving bij het voorkomen van dergelijke klachten. Wij helpen je graag bij het inrichten van een gezonde en comfortabele werkplek.

Bij ons hechten we ook veel waarde aan maatschappelijke verantwoordelijkheid. We streven naar milieuvriendelijke praktijken door het gebruik van gerecyclede verpakkingen en ondersteunen regelmatig goede doelen.

Tot slot hebben we nauwe samenwerkingsverbanden met verschillende organisaties en experts, waardoor we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en jou optimaal van dienst kunnen zijn.

Kortom, bij Ergo2Work kun je rekenen op hoogwaardige ergonomische producten, deskundig advies en uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op voor al jouw ergonomische behoeften!