Bel 0031-24-3296116|Klant worden|Inloggen|
Het S-Board is een mini toetsenbord wat dankzij zijn kleine formaat makkelijk mee te nemen is. Dit is deaal in combinatie met uw laptop of voor wisselende werkplekken. Het mini toetsenbord verkleint de afstand naar de muis, waardoor u meer in één lijn werkt, wat RSI-klachten voorkomt.

Dit mooi vormgegeven mini-toetsenbord heeft een optimale lay-out met full sized laptoptoetsen met laptop toetsaanslag. Het toetsenbord heeft een grote entertoets en spatiebalk en is voorzien van multimediatoetsen. Dit ergonomische toetsenbord bevat een USB aansluiting.

Het grote voordeel van het compacte en lichtgewicht numpad is dat het vrij bewogen kan worden over het bureau. U stelt uw eigen afstand in, wat voor de schouders een meer ontspannen werkhouding geeft. Tevens kunt u het numpad natuurlijk ook links gebruiken. Zeer geschikt in combinatie met mobiel laptopgebruik.

Het numerieke gedeelte heeft een USB aansluiting en een ingebouwde calculator functie! Tevens beschikt het numerieke gedeelte over maar liefst 26 verschillende toetsen.

Let op: Dit is US layout!
Ook verkrijgbaar in: DE, Azerty en UK layout
Afmetingen Toetsenbord (BxDxH): 305 x 150 x 20 mm
Gewicht: 480 g

Afmetingen Numerieke gedeelte (BxDxH): 95x165x21,5 mm
Gewicht: 120 g

Garantie: 12 maanden