Proefplaatsing

Wij vinden het belangrijk dat de producten aansluiten bij jouw wensen en dat jouw klachten hiermee daadwerkelijk opgelost of voorkomen worden. Omdat ieder mens anders is, bieden wij de mogelijkheid om onze ergonomische producten vrijblijvend 28 dagen op proef te nemen.

Gedurende de proefplaatsing van 28 dagen mag je de producten daadwerkelijk gebruiken. Door de producten te testen in jouw eigen werkomgeving kun je goed inschatten of het betreffende product echt bij je past.

Wil je gebruik maken van een proefplaatsing? Plaats de producten uit onze webshop in je winkelmandje en volg het standaard bestelproces. Vul bij de opmerkingen toe dat het om een proefplaatsing gaat en wij geven je 28 dagen om het product rustig uit te proberen.

Het is uiteraard ook mogelijk om de proefplaatsing per telefoon, fax of email aan te vragen. We hanteren de volgende voorwaarden bij een proefplaatsing:

- Indien de producten niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je deze binnen 28 dagen, in originele staat en originele verpakking, terugsturen. Het is belangrijk om de producten goed te verpakken, niet alleen in de productverpakking maar ook in een extra doos.
- Proefplaatsingen zijn niet mogelijk voor de volgende producten: zit/sta werkplekken, zit/sta werkstations, bureaufietsen, loopbanden, tafelbladen, Lounge2Work, stoelen, krukken, matten, software en de tekentablets van Wacom.
- Retourzendingen dienen te worden voorzien van een kopie van de factuur. Tevens dien je de reden van retourneren te vermelden.
- De kosten van retourneren zijn voor jouw rekening.
- Je ontvangt van ons een creditnota van de producten die retour worden gezonden. Het aankoopbedrag voor deze producten wordt teruggestort met dezelfde betalingsmethode als die je gebruikt hebt voor de initiële betaling.

 

Voor verdere details over het uitproberen van onze producten op proef, kun je ons bereiken via e-mail (info@ergo2work.nl), chat of telefonisch (+31 24 3296116).