Menu
Terug
Bureaus
Laptoptafel

Laptoptafel

De laptop is helemaal ingeburgerd. Op het werk, maar ook thuis. In deze tijd, nu steeds meer mensen thuiswerken, wordt de laptop zelfs meer dan ooit gebruikt. Door de populariteitsstijging van de laptop, is er ook een toenemende vraag naar een comfortabele en ergonomische wijze waarop laptops gebruikt kunnen worden. Met een flexibele ergonomische laptoptafel is het mogelijk om makkelijk zowel achter het bureau, op bed of in de stoel met de laptop te werken.

Maar wat is nu precies een laptoptafel?

Een laptoptafel is in feite een bijzettafel met een frame waar een laptop op kan rusten. Werkt u thuis, maar heeft u geen ruimte voor een bureau, dan is de laptoptafel een ideale oplossing. Hij neemt namelijk relatief weinig ruimte in beslag. Ergo2Work biedt diverse in hoogte verstelbare en verrijdbare laptoptafels in verschillende kleuren aan.

Wat voor soort laptoptafels onderscheidt Ergo2Work?

Voor de thuiswerkers van deze tijd, kan Ergo2Work de aanbevelen. Ook kunnen wij de speciale Lounge2Work laptoptafels aanraden. Deze bieden we in diverse kleuren en in diverse materialen. Of u nu in uw luie stoel ligt, op bed of op uw andere favoriete plek, deze laptoptafel kan u naar uw wens neerzetten en gebruiken. Voor de medische en industriële wereld, heeft Ergo2Work de Laptoptafel Move en de ontworpen. Daarnaast bieden we de Move-it Small en Move-it Large laptoptafel aan. Waar de eerstgenoemde voor zowel zittend als staand gebruik is, is de “large”-versie bedoeld voor staand gebruik. Deze soort laptoptafels zijn uitermate geschikt als verrijdbare lessenaar. Helemaal onderaan deze website kunt u uitgebreid alle afbeeldingen en productspecificaties van de laptoptafels bekijken.

Wat zijn de voordelen van een laptoptafel?

Een laptoptafel kent eigenlijk alleen maar voordelen. Hij is heel makkelijk verplaatsbaar vanwege de gemonteerde wieltjes. Of u nu in de woonkamer of slaapkamer wilt werken, het is allebei makkelijk te realiseren. Bovendien zijn de laptoptafels in hoogte verstelbaar. Diverse laptoptafels zijn ook geschikt voor staand werk en kunnen dus gebruikt worden als zit/sta werkplek.

Lees meer Lees minder
Alles wissen
7 producten
Sorteer op
Overzicht van bestelling
U heeft geen product(en) in uw winkelwagen.