Retourneren

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u ook na de aankoop en ontvangst van een product besluit dat dit toch niet het juiste product voor u is. Dat is geen probleem: u heeft tot 14 dagen na ontvangst van het product het recht de bestelling ongedaan te maken. U kunt van dit recht gebruik maken door binnen 14 werkdagen na ontvangst contact op te nemen met Ergo2Work BV door te bellen naar het nummer +31 24 3296116, te mailen naar info@ergo2work.nl of het retourformulier in te vullen. U dient hierbij het ordernummer duidelijk te vermelden.

Let op dat u alleen gebruik kunt maken van de bedenktermijn indien de goederen compleet, onbeschadigd en ongebruikt zijn. Het recht om de bestelling ongedaan te maken vervalt indien hier niet aan voldaan is. Wij willen u vragen om de product(en) te verpakken in hun originele en onbeschadigde verpakking en in een stevige omdoos te doen (bij voorkeur de doos waarin de producten ontvangen zijn), inclusief eventueel opvulmateriaal. Voor een snelle afhandeling raden wij aan om gebruik te maken van het retourformulier.

Het risico en de kosten voor deze retourzending zijn voor uw rekening. Het betaalde bedrag (inclusief verzendkosten) wordt binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst gecrediteerd en terugbetaald.
Als u vermoedt dat u het verkeerde product heeft ontvangen of er gebreken aan blijken te zijn, neem dan ook zo snel mogelijk contact met ons op. Wij informeren u dan over de verdere gang van zaken.

NB: Voor proefplaatsingen gelden deels afwijkende voorwaarden.