Menu
Terug
Bureaus
Zit-sta werkstation

Zit-sta werkstation

Zitten en staand werken afwisselen

Steeds meer bedrijven gaan over op werkplekken waar zowel zittend als staand gewerkt kan worden. Doordat de houding regelmatig afgewisseld wordt, voorkom je RSI en andere klachten die gerelateerd zijn aan een slechte lichaamshouding.

Een statische, zittende houding leidt op lange termijn tot vervelende klachten als er te weinig afwisseling is. Dezelfde spiergroepen worden teveel belast, terwijl andere spieren en gewrichten juist te weinig beweging krijgen. Om beweging op de werkplek te bevorderen, adviseren wij het gebruik van een zit/sta werkplek, waarmee je gemakkelijk kunt afwisselen tussen zittend en staand werken. Naast de ergonomische voordelen wordt dit als zeer plezierig ervaren.
 

Waarom zit/sta werkstations?

Flexibele zit/sta bureau werkstations zijn een laagdrempelig alternatief voor zit/sta bureaus. Deze modules worden eenvoudig op de bestaande bureaus geplaatst en in een handomdraai omhoog of omlaag versteld. Ze bieden plaats aan een laptop of monitor en vaak ook een toetsenbord.

Dankzij de traploze verstelling van de zit/sta werkstations kunnen ze voor iedereen op een geschikte hoogte ingesteld worden. Comfort en ergonomie worden op die manier gecombineerd -  je profiteer elke dag van de voordelen van een zit/sta werkstation.
 

Voordelen van een zit/sta werkstation

Naast de ergonomische voordelen die het gebruik van een zit/sta bureau werkstation met zich meebrengt, zijn er andere praktische voordelen. Ze zijn ideaal voor flexwerkplekken of voor gebruikers die vaak onderweg zijn met bijvoorbeeld hun laptop. Ergonomie is immers niet alleen iets voor thuis of kantoor, maar is altijd en overal van belang. Hulpmiddelen als zit/sta werkstations, zoals de bieden je de mogelijkheid om doorgaand in een juiste lichaamshouding te blijven, ongeacht waar je aan het werk bent.

Lees meer Lees minder
Alles wissen
7 producten
Sorteer op
Gratis bezorging Gratis levering vanaf 50 euro
Verzending vandaag Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gepersonaliseerd advies Bereikbaar via chat en +31 24 3244084
100 dagen proefperiode Bestel met een gerust hart en stuur binnen 100 dagen je artikelen gratis retour
Overzicht van bestelling
U heeft geen product(en) in uw winkelwagen.