Menu
Trustpilot stars
Wij scoren een: 4.6/5

Vanaf € 50,00 gratis verzending

Vragen of advies? Bel +31 24 3296116

Terug
Laptopstandaard
Tabletstandaard

Tabletstandaard

Steeds meer mensen maken gebruik van een tablet. Uit onderzoek blijkt dat het hoofd en de nek meer gebogen zijn bij het gebruik van een tablet dan bij een laptop of computer. Hierdoor ontstaan nek en rugklachten, tevens kan de statische belasting van de arm, pols en hand toenemen door het constant vasthouden van een tablet. Een tabletstandaard biedt uitkomst.

Het gebruik van een tablet standaard zorgt ervoor dat deze klachten aanzienlijk afnemen. Omdat u met een tablet standaard, zoals de Ergoline Tablet Stand Zilver, uw tablet ondersteunt, hoeft u deze niet constant vast te houden. Tevens kunt u een tabletstandaard in hoogte verstellen, hierdoor zorgt u voor een juiste kijkhoek, zodat de belasting van de nek tot een minimum beperkt wordt.

Onze tabletstandaards zijn universeel en dus onder andere geschikt voor alle iPad tablets & Samsung tablets. Nog een voordeel van onze tabletstands is dat de meeste modellen opvouwbaar zijn en dus makkelijk in iedere laptoptas passen, zoals de Ergonomische Laptopstandaard - Universeel - Verstelbaar. Deze is zelfs geschikt voor zowel tablets als laptops.

Wij bieden standaards die geschikt zijn voor tablets met verschillende afmetingen zoals; de 7 inch tablets, de 9 inch tablets en 12 inch tablets.

Lees meer Lees minder
Alles wissen
8 producten
Sorteer op
Overzicht van bestelling
U heeft geen product(en) in uw winkelwagen.