Menu
Trustpilot stars
Wij scoren een: 4.6/5

Vanaf € 50,00 gratis verzending

Vragen of advies? Bel +31 24 3296116

Terug
Ergonomische muis
Horizontale muis

Horizontale muis

De meeste horizontale muizen zijn niet ergonomisch, omdat het zorgt voor een verkeerde stand van je pols. Echter is er een aantal muizen die horizontaal zijn, en toch zeer ergonomisch. Denk hierbij aan de Hippus HandshoeMouse. Deze in Nederland ontworpen en geproduceerde muis wordt zeer veel gebruikt door mensen die herstellende zijn van een operatie aan de hand of pols. De zeer comfortabele ondersteuning geeft de hand en pols de ontspanning die het nodig heeft om te herstellen terwijl je toch je computer kunt gebruiken.

Verder vind je hier muizen die verstelbaar zijn van horizontaal naar verticaal. Je kunt dus zelf de juiste hoek bepalen.

Het kiezen van de juiste muis is vaak erg lastig, wij raden dan ook aan om uw arbo-arts hierover te raadplegen, of bel ons voor advies en wij proberen samen met u de juiste muis te kiezen. Daarnaast kunnen we deze ook als proefplaatsing opsturen, zodat je de muis 28 dagen kunt uitproberen en hem gewoon kunt terugsturen als hij toch niet geschikt blijkt te zijn.

Lees meer Lees minder
Alles wissen
23 producten
Sorteer op
Overzicht van bestelling
U heeft geen product(en) in uw winkelwagen.