Menu
Terug
Toetsenborden
Numeriek toetsenbord

Numeriek toetsenbord

Externe numerieke toetenborden zijn perfect te combineren met een mini toetsenbord of ander toetsenbord zonder numeriek deel. Dit is ideaal voor mensen die veel getallen moeten invoeren. Deze toetsenborden zijn los op het bureau te plaatsen en zijn eenvoudig weg te zetten wanneer je het numerieke toetsenbord even niet gebruikt. Bovendien maakt het de afwisseling tussen rechts- en linkshandige data-invoer mogelijk, wat ten goede komt aan het comfort en de productiviteit tijdens het werk.

Waarom een extern numeriek toetsenbord?

De meeste ergonomische en mini toetsenborden beschikken niet over een numeriek deel, waardoor de reikafstand naar de muis kleiner wordt en je binnen de schouderlijn kunt typen. Dit vermindert het risico op RSI/KANS klachten aanzienlijk, omdat de schouders en onderarmen minder belast worden. Bovendien zijn toetsenborden zonder numeriek deel compacter en daardoor gemakkelijk mee te nemen. RSI klachten voorkom je overigens onder meer ook met onze ergonomische muizen.

Numerieke toetsenborden in bepaalde beroepsgroepen

In sommige situaties is het numerieke toetsenbord echter wel heel handig. Voor mensen met financiële en administratieve beroepen is een direct bedienbaar numeriek deel essentieel. In dat geval is een extern numeriek toetsenbord een goede oplossing. Zo heb je toch het gemak van de numerieke toetsen en kun je tegelijkertijd op een ergonomische manier werken.

Assortiment numerieke toetsenborden

Ergo2Work biedt diverse numerieke toetsenborden die perfect te combineren zijn met onze ergonomische toetsenborden en mini toetsenborden. Deze zijn zeer compact en kunnen vrij bewogen worden over het bureau. Je kunt zelf de afstand vanaf het toetsenbord instellen, waardoor je een ergonomische werkhouding creëert.

Het S-board numeriek bedraad zilver toetsenbord past uitstekend bij het S-board toetsenbord. Dit is een zeer compact en lichtgewicht numpad, waardoor die gemakkelijk is mee te nemen. Hij is voorzien van maar liefst 26 toetsen en heeft een laptop-toetsaanslag. Bovendien zit er een calculator functie op. Het S-board numeriek heeft een handige oprolbare USB kabel en werkt plug & play.

Daarnaast bieden wij het zwarte Goldtouch numerieke toetsenbord en het witte Goldtouch numerieke toetsenbord. Deze numerieke toetsenborden zijn te combineren met de Goldtouch toetsenborden, maar kunnen ook uitstekend gebruikt worden met andere toetsenborden. Zowel de zwarte als de witte variant zijn voorzien van een USB kabel van één meter, die aangesloten dient te worden op de computer.

Voor personen met een visuele of motorische beperking is het met grote toetsen zeer geschikt. De grote toetsen en grote belettering zorgen voor een uitstekend contrast en beter zicht.

Heb je vragen of wil je een advies over onze toetsenborden? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Lees meer Lees minder
Alles wissen
13 producten
Sorteer op
Overzicht van bestelling
U heeft geen product(en) in uw winkelwagen.