Menu
Trustpilot stars
Wij scoren een: 4.6/5

Vanaf € 50,00 gratis verzending

Vragen of advies? Bel +31 24 3296116

Terug
Toetsenborden
Ergonomisch toetsenbord

Ergonomisch toetsenbord

Computerwerk is een belangrijke oorzaak van RSI/KANS klachten. Verkeerd gebruik van een toetsenbord is daarbij een belangrijke risicofactor. Een ergonomisch toetsenbord is een uitstekend hulpmiddel ter preventie van deze klachten. Deze toetsenborden zijn er in vele varianten, zoals mini toetsenborden en verstelbare toetsenborden. Persoonlijke voorkeur speelt een belangrijke rol bij de keuze voor een ergonomisch toetsenbord.

Wat is een ergonomisch toetsenbord?

Een ergonomisch toetsenbord is een type toetsenbord dat is ontworpen om de gebruiker een meer comfortabele en natuurlijke houding te bieden tijdens het typen, om zo de kans op vermoeidheid, pijn of letsel aan de handen, polsen en armen te verminderen.

Een ergonomische toetsenbord heeft vaak een speciale vorm of indeling die de gebruiker in staat stelt om de polsen in een neutrale positie te houden, waardoor de druk op de gewrichten en zenuwen wordt verminderd. Het kan ook een gespleten ontwerp hebben, waarbij het toetsenbord in twee delen is verdeeld. Hiermee kan de gebruiker de hoek tussen de twee delen aanpassen om de belasting op de polsen en armen te verminderen.

Lees meer
Alles wissen
Gratis bezorging Gratis levering vanaf 50 euro
Verzending vandaag Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Overzicht van bestelling
U heeft geen product(en) in uw winkelwagen.