Menu
Terug
Ergonomische muis
Medische muis

Medische muis

Hygiëne is één van de belangrijkste aspecten bij medische omgevingen. Voor de (patiënt) veiligheid is het daarom essentieel dat de apparatuur in medische ruimtes goed schoon te maken is of afwasbaar is. Dit geldt ook voor de computer muis. Traditionele muizen zijn vaak moeilijk te reinigen en te desinfecteren. Speciaal daarvoor zijn er de siliconen computermuizen van Ergo2Work. Deze zijn bestand tegen vloeistof en vuil en gemakkelijk schoon te maken.

Een medische pc muis is ideaal in omgevingen waar hygiëne een must is en waar veel gewerkt wordt met vloeistoffen. Ze worden daarom vaak in medische en industriële omgevingen gebruikt. Zo zijn ze bijzonder geschikt als computermuis voor huisartsen of als muis voor een tandartsenpraktijk. Bovendien kunnen ze gebruikt worden in laboratoria, in cleanrooms en in de voedingsindustrie.

Voordelen van een medische muis

Alleen wanneer reinigen en desinfecteren in enkele seconden mogelijk is, zal dit in de praktijk ook gedaan worden tussen iedere patiëntbehandeling door. Daarom hebben de siliconen computermuizen een volledig glad oppervlak zonder randen of naden waardoor het desinfecteren zeer eenvoudig en snel is.

Door de dunne siliconen bescherming zijn de muizen goed bestand tegen desinfectievloeistoffen, waardoor deze goed bijdragen aan infectiepreventie bij een pc muis voor ziekenhuis gebruik. De hygiënische pc muizen hebben naast het feit dat ze reinigbaar zijn een modern en compact uiterlijk, waardoor ze niet misstaan op uw bureau. Desinfecteren is vaak noodzakelijk, maar daarbij mag het gebruiksgemak natuurlijk niet uit het oog worden verloren. De medische muizen hebben comfortabele vormgeving en werken net zo gemakkelijk als een normale muis.

Diverse medische muizen

Ergo2Work heeft diverse hygiënische muizen van het type Purekeys en Ergoclean, welke allemaal wit van kleur zijn. De ErgoClean Mouse Wit is volledig stof-en waterdicht volgens de IP68 norm. Hij heeft een naadloze behuizing en is bestand tegen de meeste reinigingsmiddelen, zoals water, zeep, desinfecteermiddelen en alcohol. Deze muis is voorzien van vijf knoppen, waaronder een scrollwiel.

Ook de is ideaal voor het gebruik in medische omgevingen. Deze muis heeft een IP66-codering, wat inhoudt dat deze door de geheel dichte behuizing aanrakingsgevoelig is, volledige bescherming tegen stof biedt én waterdicht is. Naast de standaard variant bieden wij ook de Purekeys medische muis draadloos wit . Deze wordt draadloos bediend waardoor u niet gebonden bent aan de beperkte lengte van een kabel. Dit komt een ergonomische werkhouding ten goede.

In combinatie met onze Medische toetsenborden vormen deze muizen een ijzersterke combinatie voor werkplekken waar hygiëne van uiterst belang is.

Lees meer Lees minder
Alles wissen
Overzicht van bestelling
U heeft geen product(en) in uw winkelwagen.