Zakelijk

Ergo2Work biedt zakelijke klanten enkele aantrekkelijke voorwaarden:

 • Bestellen op rekening
  Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om op rekening te bestellen. U hoeft dus niet direct te betalen, maar binnen 14 dagen nadat uw bestelling is verzonden. Bij bestellingen boven de €1000,- vragen wij u echter de helft vooraf te betalen. Het saldo dient binnen 14 dagen na factuurdatum te worden betaald.
 • Projectplanning en advies op maat
  Bent u op zoek naar iets speciaals of wilt u een inrichtingsvoorstel op maat? Wij denken graag met u mee en adviseren u over een passende oplossing.
 • Aantrekkelijke prijzen bij grote aantallen
  Als u geïnteresseerd bent in grotere aantallen, kunt u bij ons een speciale prijs aanvragen. Meestal sturen we u dezelfde dag nog een aanbieding.
 • Word dealer
  Het Ergo2Work assortiment staat ook voor u als dealer ter beschikking. Heeft u als dealer of inrichtingsadviseur interesse in de ergonomische producten van Ergo2Work? Stuur ons een e-mail naar info@ergo2work.nl, wij informeren u graag over de mogelijkheden.
 • Installatie
  Bij de aanschaf van bepaalde producten, zoals complete zit/sta werkplekken, kunt u de installatie aan Ergo2Work toevertrouwen. In sommige gevallen is dit zelfs gratis. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil je van deze voordelen profiteren?
Voor meer informatie bel +31 24 3296116 of stuur een chat of een e-mail naar info@ergo2work.nl.