Menu
Terug
Ergonomische muis
Verticale muis

Verticale muis

Voer je werkzaamheden uit achter de computer en merk je dat je steeds vaker pijn voelt in je schouders, armen en polsen? De klachten kunnen erg vervelend zijn, zeker als ze heviger worden en je werk in de weg gaan zitten. Gelukkig kun je met ergonomische oplossingen een groot verschil maken. Een van deze oplossingen is de verticale muis. Wil je weten hoe verticale muizen kunnen helpen klachten te verminderen? Je ontdekt het hier.

Wat zijn verticale muizen?

Werk je met een traditionele computermuis? Deze muis kenmerkt zich door het platte en eenvoudige ontwerp. Je draait je pols om je hand plat op de muis te leggen en de cursor te bewegen. De draai in je pols zorgt voor een onnatuurlijke houding van je spieren en gewrichten. Doe je dit langdurig, dan kun je dat gaan voelen, bijvoorbeeld in de vorm van RSI.

Merk je dat dergelijke lichamelijke klachten zich frequenter of intenser voordoen? Om je te helpen de klachten te verminderen, wijzen we je graag op het gebruik van verticale muizen. Aan het begin zal je een beetje moeten wennen aan het ontwerp, maar al gauw kun je ervaren dat je armen en polsen zich meer ontspannen. De verticale positie houdt je pols in een natuurlijke houding, waardoor de klachten voelbaar kunnen afnemen. Wil je je werkplek optimaal inrichten met ergonomische oplossingen? Bekijk dan ook onze ergonomische toetsenborden.

Het ergonomisch ontwerp van de verticale muis

Stel dat je achter je bureau zit en je legt je handen plat neer. Je voelt je polsen en armen meedraaien en zich aanspannen. Draai je je handen vervolgens een kwartslag in verticale positie, voel je dan ook hoe je polsen en armen zich meer ontspannen? Deze natuurlijke positie wordt aangehouden wanneer je gebruikmaakt van een verticale muis. Je hoeft je minder aan te spannen om de cursor te sturen, waardoor je gewrichten en spieren worden ontlast.

Behalve verticale muizen vind je in ons assortiment ook horizontale muizen. Deze horizontale muizen verschillen van het traditionele ontwerp, omdat ze speciaal gemaakt zijn om je hand in een comfortabele positie te brengen en spanning in je polsen te minimaliseren. Dit ontwerp is met name geschikt voor mensen die herstellen van een operatie aan de pols of hand. Wil jij weten of je baat hebt bij een van onze horizontale of verticale muizen? We geven je graag meer informatie.

Verticale muizen van Ergo2Work

Fysieke klachten in je polsen en armen zijn niet alleen ontzettend vervelend, je kunt er ook door afgeleid raken. Lukt het je niet goed om je te focussen op je werkzaamheden of word je zelfs belemmerd in het doen van activiteiten? We helpen je graag met ergonomische oplossingen die je houding verbeteren en de pijn verminderen. De verticale muizen in ons assortiment kunnen al groot verschil maken. Plaats online je bestelling, zodat je het zelf kunt ervaren. Wil je hier meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons deskundig team dat je graag verder helpt.

Lees meer Lees minder
Alles wissen
54 producten
Sorteer op
Overzicht van bestelling
U heeft geen product(en) in uw winkelwagen.