Menu
Terug
Monitorarm
Monitorarm

Monitorarm

Een monitorarm zorgt voor beduidend meer ruimte op het bureau. Door het gebruik van een monitor arm kunt u uw scherm in hoogte verstellen. Uw scherm is tevens draaibaar in landscape- en portretformaat. Door gebruik te maken van een monitorstandaard of monitor arm kunt u op uw werkplek een ergonomische kijkhoogte bereiken.

Ergo2Work biedt diverse monitorarmen voor werkplekken waar met één scherm of meerdere schermen gewerkt wordt.

Monitorarmen voor één scherm, zoals de Free 7000 Monitor Arm, zorgen voor beduidend meer ruimte op het bureau. Door het gebruik van een monitorarm kunt u uw scherm in hoogte verstellen. Hierdoor kunt u de juiste kijkhoogte instellen waardoor nek- en rugklachten afnemen.

Het gebruik van een monitorarm voor 2 schermen bespaart zeer veel ruimte op uw werkplek. Een dubbele monitorarm zorgt ervoor dat beide schermen op de juiste kijkhoogte worden geplaatst zoals bij de Nero Dual Monitorarm. Bij sommige dubbele monitorarmen is het zelfs mogelijk om de schermen onafhankelijk van elkaar te kantelen of te roteren, zoals de LX Dual Deskmount Arm.

U vindt bij ons een ruim assortiment aan monitorarmen voor 2 schermen. Deze kunt u op uw bureau bevestigen door middel van een bladdoorvoer of klem. De monitorarmen zijn zowel mechanisch als met gasveer moeiteloos in hoogte te verstellen waardoor uw schermen op een juiste werkhoogte gezet worden.

Ook vindt u hier monitorarmen voor 3 schermen en meer. Een groot voordeel van deze monitor armen is dat u meer ruimte bespaart op de werkplek en dat al uw schermen op een ergonomische werkhoogte kunt plaatsen.

Naast een triple monitor arm en triple monitor stands leveren wij ook een monitorarm voor 4 schermen. Deze worden vanwege het gemak en ergonomische voordeel zeer vaak ingezet in omgevingen waar werken met meerdere schermen een vereiste is zoals bij beveiligingscentra en ICT-omgevingen.

 

Lees meer Lees minder
Alles wissen
27 producten
Sorteer op
Gratis bezorging Gratis levering vanaf 50 euro
Verzending vandaag Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gepersonaliseerd advies Bereikbaar via chat en +31 24 3244084
100 dagen proefperiode Bestel met een gerust hart en stuur binnen 100 dagen je artikelen gratis retour
Overzicht van bestelling
U heeft geen product(en) in uw winkelwagen.