Menu
Trustpilot stars
Wij scoren een: 4.6/5

Vanaf € 50,00 gratis verzending

Vragen of advies? Bel +31 24 3296116

Terug
Monitorarm

Monitorarm

Een monitorarm of monitorstandaard zorgt voor meer ruimte op je bureau. Met een monitorarm verstel je namelijk eenvoudig je scherm in hoogte. Daarnaast zijn de schermen ook nog eens horizontaal of verticaal te draaien. Door het gebruik van een monitorarm staat jouw scherm altijd op een ergonomische kijkhoogte.

Bij Ergo2Work bieden we monitorarmen aan in verschillende merken, maten, stijlen en prijsklassen. Bekijk ons assortiment en maak je werkplek efficiënter en ergonomischer met een hoogwaardige monitorarm.

Wat is een monitorarm?

Een monitorarm is een apparaat dat wordt gebruikt om een computermonitor op te monteren en te ondersteunen. Het is een soort beugel die aan het bureau of aan de wand kan worden bevestigd en waarop de monitor kan worden geplaatst.

Met een beeldschermarm kun je de hoogte, de hoek en de oriëntatie van de monitor aanpassen om de ergonomie te verbeteren en de kijkhoek te optimaliseren. Dit kan helpen om oog- en nekspanning te verminderen en een comfortabele en gezonde werkhouding te bevorderen.

Monitorarmen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, afhankelijk van het gewicht en de grootte van de monitor, en ze kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker. Ze zijn populair bij thuiswerkers, gamers en professionals die lange uren achter een computer doorbrengen.

Wat is een monitorstandaard?

Een monitorstandaard is een apparaat dat wordt gebruikt om een computermonitor of beeldscherm te ondersteunen en te positioneren. Het is ontworpen om de monitor op de juiste hoogte en kijkhoek te plaatsen, zodat gebruikers comfortabel en ergonomisch kunnen werken.

Monitorstandaarden zijn er in verschillende vormen en maten, afhankelijk van het beoogde gebruik en de functionaliteit. Enkele veelvoorkomende typen monitorstandaarden zijn:

Vaste standaard: Dit is een eenvoudige standaard die de monitor op een vaste hoogte plaatst. Het biedt basisverhoging en stabiliteit, maar heeft doorgaans geen instelmogelijkheden voor de kijkhoek.

Verstelbare standaard: Dit type standaard biedt de mogelijkheid om de hoogte van de monitor aan te passen, evenals de kijkhoek. Het kan functies hebben zoals kantelen, draaien en roteren, zodat gebruikers de positie van het scherm kunnen aanpassen aan hun voorkeuren.

Lees meer Lees minder

Ontdek alle producten

Gratis bezorging Gratis levering vanaf 50 euro
Verzending vandaag Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Overzicht van bestelling
U heeft geen product(en) in uw winkelwagen.