Menu
Terug
Hulpmiddelen
Senioren toetsenbord

Senioren toetsenbord

Als we ouder worden, kunnen we te maken krijgen met fysieke beperkingen die ons dagelijks leven beïnvloeden. Daarnaast maken ouderen ook steeds meer gebruik van computers, maar ondervinden bij het gebruik hiervan vaak problemen. Eén probleem daarvan kan zijn dat het typen op een standaard toetsenbord moeilijker wordt. Dit kan komen door leeftijdsgerelateerde visuele en motorische beperkingen. Een senioren toetsenbord kan dan uitkomst bieden. Ben je op zoek naar een senioren toetsenbord? Bekijk ons assortiment hieronder.

Wat is een senioren toetsenbord?

Een senioren toetsenbord is ontworpen met het oog op de specifieke behoeften van ouderen. Het is meestal groter dan een standaard toetsenbord en heeft duidelijke, goed leesbare letters en symbolen. Ook kan een toetsenbord voor ouderen verschillende extra functies hebben, zoals verlichte toetsen en een ingebouwde muis.

Een ander belangrijk kenmerk van een ouderen toetsenbord is dat het de belasting op de handen en polsen vermindert. Dit kan door de toetsen zo te plaatsen dat de handen en polsen in een natuurlijke positie blijven tijdens het typen. Ook kan een senioren toetsenbord vaak worden aangepast aan de individuele behoeften van de gebruiker, bijvoorbeeld door de hoogte en de hoek van het toetsenbord aan te passen.

Lees meer Lees minder
Gratis bezorging Gratis levering vanaf 50 euro
Verzending vandaag Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gepersonaliseerd advies Bereikbaar via chat en +31 24 3244084
100 dagen proefperiode Bestel met een gerust hart en stuur binnen 100 dagen je artikelen gratis retour
Overzicht van bestelling
U heeft geen product(en) in uw winkelwagen.