Menu
Terug
Toetsenborden
Thuiswerkset

Thuiswerkset

Een thuiswerkset, wat is dat?
Een thuiswerkset is een zorgvuldig door ons samengesteld pakket van producten die de inrichting van uw werkplek thuis optimaliseren. Zo kan een thuiswerkset er voor zorgen dat uw laptop op de juiste hoogte is ingesteld, en uw schouders en/of polsen worden ontlast door gebruik van een ergonomische muis of toetsenbord. De meest voorkomende benodigdheden voor een thuiswerkplek zijn een laptopstandaard,een extern toetsenbord en een ergnomische muis. Voor de frequente thuiswerker hebben wij ook een samengesteld zodat de gehele thuiswerkplek tot in detail ergonomisch kan worden ingesteld.

Waarom een thuiswerkset gebruiken?
Bij het gebruik van een laptopstandaard komt de laptop hoger te staan waardoor gebruik van de touchpad of het geïntegeerde toetsenbord van uw laptop niet langer prettig is te gebruiken. Een externe muis en toetsenbord zijn dan noodzakelijk. De sets die wij voor u hebben samengesteld passen goed bij elkaar en zijn voor het grootste gedeelte van de laptops te gebruiken. Wanneer u speciefieke klachten heeft kunt contact met ons opnemen zodat wij een combinatie van producten voor u op maat kunnen samenstellen. Uiteraard geven wij u daarbij uitleg en advies en de verschillende keuzes.

Een thuiswerkzet kan veel klachten helpen voorkomen of reduceren. Er zijn veel verschillende sets. Zo is er een heel compacte set speciaal voor mensen die regelmatig wisselen van werkplek. U kunt de set dan thuis gebruiken, maar ook wanneer u bij een van uw klanten op lacatie moet werken of uw laptop meeneemt naar bijvoorbeeld een vergadeing op locatie. Uw werkplek is zo altijd eenvoudig ergonomisch aangepast.

Wanneer u voornamelijk thuiswerkt kan het prettig zijn om een zeer complete set te hebben met daarbij ook de juiste verlichting en een aangepaste stoel. Speciaal voor deze groep mensen hebben wij de samengesteld.

Veel voorkomende klachten als gevolg van een verkeerde houding
Er zijn vele soorten klachten die veroorzaakt kunnen worden door een verkeerde houding, veel voorkomende klachten zijn een muisarm of klachten in nek en schouders. RSI is de term voor verzamelde klachten in o.a. vingers, handen, polsen, ellebogen, armen, het schoudergebied, nek en/of rug. Een gezonde werkhouding kan bijdragen aan het voorkomen van RSI gerelateerde klachten. Het meest belangrijk bij het voorkomen van RSI/KANS klachten is voldoende afwisseling in werkhouding om statische belasting te voorkomen en het op de juiste hoogte instellen van een werkplek. Een thuiswerkset kan helpen om klachten door veelvuldig thuiswerken/laptopgebruik te voorkomen.

Lees meer Lees minder
Alles wissen
9 producten
Sorteer op
Overzicht van bestelling
U heeft geen product(en) in uw winkelwagen.